Overslaan en naar de inhoud gaan

Tientallen telefoons gestolen tijdens The Offspring

Geplaatst opzaterdag 16 juni 2018 - 16:51

Tijdens het optreden van punkband The Offspring, vrijdagavond op Pinkpop, zijn tientallen telefoons gestolen.

Twee zakkenrollers zijn door beveiligers van het festival opgepakt, bevestigt de politie na een bericht op 3voor12. Ze hadden samen 53 mobiele telefoons bij zich.

Beuken
De daders sloegen waarschijnlijk hun slag in en rond de moshpits voor het podium. De festivalgangers waren daar zo druk bezig met dansen en tegen elkaar beuken, dat het waarschijnlijk niemand is opgevallen dat ondertussen hun telefoons werden weggegrist.

De twee verdachten, Roemeense mannen van 18 en 40 jaar oud, zitten vast. De gestolen telefoons liggen bij de informatiebalie op het Pinkpopterrein.

<p><strong><a href="https://www.1limburg.nl/festivals" target="_blank">Lees en bekijk hier alles over Pinkpop 2018</a>.&nbsp;<span style="font-size: 1rem;">Je volgt het festival</span><span style="font-size: 1rem;">&nbsp;ook via L1 Radio en TV. </span><a href="https://l1.nl/pinkpop" style="font-size: 1rem; background-color: rgb(255, 255, 255);" target="_blank">Bekijk hier de details.</a></strong></p>

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen