Overslaan en naar de inhoud gaan

Tientallen personen dakloos na brand wooncomplex Venlo

Geplaatst opmaandag 14 januari 2019 - 20:03

Ongeveer dertig bewoners zijn na een brand in een wooncomplex in Venlo genoodzaakt om voorlopig de nachten elders door te brengen.

In totaal hebben vijf woningen schade na de brand die maandag rond 01:30 uur uitbrak op de vierde verdieping van het complex aan de Rijnbeekstraat, meldt een voorlichter van de Veiligheidsregio Limburg-Noord.

Lees ook: Brand op vierde etage in wooncomplex Venlo

Grote schade
De woning waar de brand uitbrak, moet als verloren worden beschouwd. Vier andere woningen hebben water- en rookschade. De bewoners van vier woningen zijn opgevangen bij familie, zegt de voorlichter maandagmiddag tegen L1. De bewoners van één appartement zijn elders ondergebracht.

Oorzaak onbekend
"Wanneer zij terug mogen, weten wij niet", zegt de voorlichter over de brand waarbij geen gewonden vielen. De brandweer heeft niet kunnen achterhalen waardoor de brand is uitgebroken.

De wijkagent bezocht maandag het wooncomplex en sprak daar met enkele bewoners.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen