Overslaan en naar de inhoud gaan

Tientallen huishoudens in Weert zonder stroom door storing

Geplaatst opzondag 19 september 2021 - 23:12

Tientallen huishoudens in Weert zaten zondagavond zonder elektriciteit door een stroomstoring.

Dat meldt nieuwssite Weert de Gekste.

Boshoven
De storing ontstond rond 17:30 uur aan de Maesenburg in de wijk Boshoven. Aanvankelijk hadden slechts enkele woningen last van de stroomstoring, maar dat werden na 21:00 uur nog wat meer adressen. Netbeheerder Enexis moest de grond in om de stroomstoring te verhelpen. Om het werk veilig te kunnen uitvoeren moesten er nog wat aansluitingen worden uitgeschakeld. Daardoor kwamen ook tientallen adressen aan de Terborgh zonder elektriciteit te zitten.

Middernacht
De problemen hebben enkele uren aangehouden. Maandagochtend hadden alle woningen weer stroom. Hoe de storing heeft kunnen ontstaan is niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen