Overslaan en naar de inhoud gaan

'Tientallen bezoekers met valse kaarten Vrijthofconcert Rieu'

Geplaatst opmaandag 1 juli 2019 - 6:00

Tijdens de jaarlijkse Vrijthofconcerten van André Rieu in Maastricht zijn er dagelijks tientallen bezoekers met valse kaarten.

Dat zegt de violist en orkestleider in een interview met L1.

Fiji
"Vorig jaar waren er 80 nationaliteiten. Mensen van ons kantoor staan bij de ingangen omdat er online veel valse kaarten worden verkocht. Dan komen ze van de Fiji-eilanden en staan ze hier met een valse kaart. Ja, wat doe je dan?" vertelt Rieu. "Het zijn toch iedere avond tientallen mensen die geholpen moeten worden, want je kunt die mensen niet naar huis sturen. Verschrikkelijk."

Bedonderen
Rieu waarschuwt zijn publiek dan ook om extra alert te zijn. "Ze hebben zich laten bedonderen. Maar tegenwoordig zijn de sites niet van echt te onderscheiden. Ah dat is André, maar dat is dan niet zo. Je moet echt heel goed uitkijken."

Jubileum
André Rieu viert deze week een jubileum tijdens de reeks concerten op het Vrijthof. Hij doet dit voor de 15e keer, hij speelt zijn honderste concert op het plein én verwelkomt de miljoenste bezoeker.

Video: L1

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen