Overslaan en naar de inhoud gaan

'Tientallen bezoekers met valse kaarten Vrijthofconcert Rieu'

Geplaatst opmaandag 1 juli 2019 - 6:00

Tijdens de jaarlijkse Vrijthofconcerten van André Rieu in Maastricht zijn er dagelijks tientallen bezoekers met valse kaarten.

Dat zegt de violist en orkestleider in een interview met L1.

Fiji
"Vorig jaar waren er 80 nationaliteiten. Mensen van ons kantoor staan bij de ingangen omdat er online veel valse kaarten worden verkocht. Dan komen ze van de Fiji-eilanden en staan ze hier met een valse kaart. Ja, wat doe je dan?" vertelt Rieu. "Het zijn toch iedere avond tientallen mensen die geholpen moeten worden, want je kunt die mensen niet naar huis sturen. Verschrikkelijk."

Bedonderen
Rieu waarschuwt zijn publiek dan ook om extra alert te zijn. "Ze hebben zich laten bedonderen. Maar tegenwoordig zijn de sites niet van echt te onderscheiden. Ah dat is André, maar dat is dan niet zo. Je moet echt heel goed uitkijken."

Jubileum
André Rieu viert deze week een jubileum tijdens de reeks concerten op het Vrijthof. Hij doet dit voor de 15e keer, hij speelt zijn honderste concert op het plein én verwelkomt de miljoenste bezoeker.

Video: L1

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen