Overslaan en naar de inhoud gaan

Tientallen bekeuringen bij politiecontroles

Geplaatst opzaterdag 22 januari 2022 - 11:04

Bij verschillende politiecontroles in Limburg zijn vrijdag tientallen mensen op de bon geslingerd.

Daarnaast bleken er vier mensen onder invloed te rijden.

Maastricht en Eijsden
In Zuid-Limburg werd er eerst gecontroleerd op de Potteriestraat en de Griend in Maastricht. Later vonden ook controles plaats in de woonkern van Eijsden en op de A2. Volgens de politie was mobiel banditisme, oftewel georganiseerde criminaliteit, een speerpunt tijdens de controle. Daarnaast werd ook gelet op verkeersovertredingen en de overlast van jeugd.

DNA
Tegen 69 mensen werd een proces-verbaal opgemaakt voor diverse feiten. De bestuurders van 25 voertuigen moeten hun auto opnieuw laten keuren. Daarnaast werden twee mensen aangetroffen die onder invloed achter het stuur waren gekropen en werd er eenmaal DNA afgenomen vanwege opsporing.

Sevenum
Volgens een correspondent werd ook in Sevenum een grote controle gehouden. Daar zouden 16 bekeuringen zijn uitgedeeld voor diverse feiten. Bij twee mensen werd geconstateerd dat ze reden onder invloed en bij nog eens twee mensen werd het voertuig in beslag genomen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen