Overslaan en naar de inhoud gaan

Tientallen autobanden gedumpt langs bosweg Kessel

Geplaatst opdonderdag 6 augustus 2020 - 22:14

Langs een bospad in Kessel zijn donderdagavond tientallen oude autobanden gedumpt. Ook lagen er drie olievaten langs het pad.

De brandweer kreeg de oproep even na 20:30 uur. Het gaat volgens woordvoerster Veronique Klaassen in totaal om zo'n 35 banden en in de vaten zat afgewerkte olie. Gelekt hebben ze niet, dus er is geen verontreiniging van de bodem.

Onderzoek herkomst
De politie heeft onderzoek gedaan op de plek waar de banden lagen, om te kunnen achterhalen wie er voor de dumping verantwoordelijk is. De rubberbanden en vaten worden door de gemeente opgeruimd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen