Overslaan en naar de inhoud gaan

Tientallen autobanden gedumpt langs bosweg Kessel

Geplaatst opdonderdag 6 augustus 2020 - 22:14

Langs een bospad in Kessel zijn donderdagavond tientallen oude autobanden gedumpt. Ook lagen er drie olievaten langs het pad.

De brandweer kreeg de oproep even na 20:30 uur. Het gaat volgens woordvoerster Veronique Klaassen in totaal om zo'n 35 banden en in de vaten zat afgewerkte olie. Gelekt hebben ze niet, dus er is geen verontreiniging van de bodem.

Onderzoek herkomst
De politie heeft onderzoek gedaan op de plek waar de banden lagen, om te kunnen achterhalen wie er voor de dumping verantwoordelijk is. De rubberbanden en vaten worden door de gemeente opgeruimd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen