Brandweer breekt in vanwege walmend pannetje in Tienray

De mensen die zondagavond in Tienray een pannetje op het vuur hadden laten staan, hebben dat moeten bekopen met een inbraak door de brandweer.

Jongens negeren zwemverbod: haast fatale gevolgen

Twee jongens hebben zondag de schrik van hun leven gehad, toen ze illegaal gingen zwemmen bij de zandwinning in Tienray. Een van hen werd onwel in het water en verdronk bijna.

Horst moet huisvesting arbeidsmigranten opnieuw bekijken

De gemeente Horst aan de Maas moet opnieuw kijken naar de bezwaarschriften die zijn ingediend vanwege de huisvesting van arbeidsmigranten in Tienray.

Opnieuw wateroverlast na regenbuien in regio Venray

In de regio Venray is vrijdagochtend op sommige plekken sprake van wateroverlast.

Maria Passie voor het eerst te zien in Limburg

De Maria Passie wordt voor het eerst opgevoerd in Limburg. Het theater en muziekstuk over het leven van de heilige Maria tourt al bijna een jaar door het land.

Stroomstoring in buitengebied Horst aan de Maas

Een deel van de gemeente Horst aan de Maas heeft zaterdagochtend te kampen met een stroomstoring.

Bekende ijsboer ziet imperium groeien: nieuwe vestiging

IJssalon Clevers opent in mei van dit jaar een nieuwe vestiging in Tienray. Daarmee komt het totale aantal vestigingen dat Theo Clevers onder zijn hoede krijgt op zeven.

Gewonde bij botsing in Tienray

Bij een aanrijding in Tienray is woensdagmiddag een vrouw gewond geraakt.

61-jarige man uit Tienray overleden na ongeluk op A73

De 61-jarige man uit Tienray die vrijdagochtend zwaargewond raakte bij een ongeluk op de A73, is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

Twee nieuwe digitale flitspalen in Limburg

Twee nieuwe digitale flitspalen worden binnenkort in gebruik genomen.

Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden