Ongeval Tienray (27 jun 2020)

Chauffeur heeft te veel gedronken; auto in de prak

Een automobilist is in de nacht van vrijdag op zaterdag tegen een boom gebotst in Tienray.

Tienray brand natuurbrand (23 apr 2020)
Grote brand Tienray: tweede natuurbrand Horst aan de Maas

Een tweede natuurbrand is in de nacht van woensdag op donderdag uitgebroken in Horst aan de Maas.

brand tienray garage (1 januari 2020)
Garage volledig uitgebrand: ook schade aan woning

Een garage in Tienray is in de nacht van oud op nieuw volledig uitgebrand.

Vrachtwagen gekanteld Tienray - 13 dec 2019
Ravage: vrachtwagen met aardappelen gekanteld

Een vrachtwagen met aardappelen is vrijdagochtend rond 11:15 uur gekanteld op de Tienrayseweg tussen Horst en Tienray. De aardappelen lagen over de weg verspreid.

Behalve cel nu ook tbs voor verkrachtingspogingen

Pietro T. uit Kessel is in hoger beroep veroordeeld tot acht jaar celstraf en tbs met dwangverpleging voor vier pogingen tot verkrachting tussen 2012 en 2014.

Brandweer breekt in vanwege walmend pannetje in Tienray

De mensen die zondagavond in Tienray een pannetje op het vuur hadden laten staan, hebben dat moeten bekopen met een inbraak door de brandweer.

Jongens negeren zwemverbod: haast fatale gevolgen

Twee jongens hebben zondag de schrik van hun leven gehad, toen ze illegaal gingen zwemmen bij de zandwinning in Tienray. Een van hen werd onwel in het water en verdronk bijna.

Horst moet huisvesting arbeidsmigranten opnieuw bekijken

De gemeente Horst aan de Maas moet opnieuw kijken naar de bezwaarschriften die zijn ingediend vanwege de huisvesting van arbeidsmigranten in Tienray.

Opnieuw wateroverlast na regenbuien in regio Venray

In de regio Venray is vrijdagochtend op sommige plekken sprake van wateroverlast.

Maria Passie voor het eerst te zien in Limburg

De Maria Passie wordt voor het eerst opgevoerd in Limburg. Het theater en muziekstuk over het leven van de heilige Maria tourt al bijna een jaar door het land.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten