Overslaan en naar de inhoud gaan

Tieners zijn spoorloos: politie maakt zich zorgen

Geplaatst opwoensdag 28 februari 2018 - 18:55

Drie tieners hebben dinsdagavond de benen genomen en sindsdien weet niemand waar ze zich precies bevinden. Vanwege de kou maakt de politie zich zorgen.

Het drietal, twee meisjes en een jongen, werd voor het laatst gezien in de buurt van zwembad Mosaqua in Gulpen.

Crèmekleurige jas
Een van de meisjes, veertien jaar oud, draagt een legging. Het andere meisje is drie jaar ouder en is wellicht te herkennen aan haar crèmekleurige jas. De vijftienjarige jongen had een donkere jas en broek aan en droeg daarbij een rood-witte pet. Vermoedelijk bevinden de tieners zich in Gulpen, Vaals of Valkenburg.

Teken van leven
Een politiewoordvoerder vertelt dat er wél nog contact is geweest met de tieners. "Ze zijn weggelopen en willen een paar dagen wegblijven, zo hebben ze zelf laten weten. Met dit weer willen we echter niet dat iemand buiten zit, in de kou. Vandaar onze oproep. We willen wel weten of ze zich ergens binnen bevinden." De politie houdt geen rekening met een misdrijf.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen