Overslaan en naar de inhoud gaan

Tieners zijn spoorloos: politie maakt zich zorgen

Geplaatst opwoensdag 28 februari 2018 - 18:55

Drie tieners hebben dinsdagavond de benen genomen en sindsdien weet niemand waar ze zich precies bevinden. Vanwege de kou maakt de politie zich zorgen.

Het drietal, twee meisjes en een jongen, werd voor het laatst gezien in de buurt van zwembad Mosaqua in Gulpen.

Crèmekleurige jas
Een van de meisjes, veertien jaar oud, draagt een legging. Het andere meisje is drie jaar ouder en is wellicht te herkennen aan haar crèmekleurige jas. De vijftienjarige jongen had een donkere jas en broek aan en droeg daarbij een rood-witte pet. Vermoedelijk bevinden de tieners zich in Gulpen, Vaals of Valkenburg.

Teken van leven
Een politiewoordvoerder vertelt dat er wél nog contact is geweest met de tieners. "Ze zijn weggelopen en willen een paar dagen wegblijven, zo hebben ze zelf laten weten. Met dit weer willen we echter niet dat iemand buiten zit, in de kou. Vandaar onze oproep. We willen wel weten of ze zich ergens binnen bevinden." De politie houdt geen rekening met een misdrijf.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen