Overslaan en naar de inhoud gaan

Tieners opgepakt voor reeks brute straatroven

Geplaatst opzondag 13 januari 2019 - 14:01

Vier tieners zijn opgepakt voor een reeks gewelddadige straatroven in Maastricht.

De drie jongens van 16 en één van 17 worden verdacht van vier berovingen, allemaal in de nacht van vrijdag op zaterdag. Die gebeurden achtereenvolgens bij de Geusselt, aan de Vissersmaas en twee keer op de Servaasbrug.

Slachtoffer spoorloos
Dankzij een van die laatste twee overvallen kwam de politie de jongens door onderzoek op het spoor. Het slachtoffer van de laatste beroving meldde zich pas zondagmiddag, nadat de politie hem had opgeroepen om aangifte te doen.

Tegen de grond
Deze man werd rond 3:00 uur het slachtoffer toen hij vanuit de stad richting Wyck liep. De jongens werkten het slachtoffer volgens de politie op brute wijze tegen de grond, waarna de man van zijn bezittingen werd beroofd.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen