Overslaan en naar de inhoud gaan

Tieners opgepakt: betrokkenheid straatroven onderzocht

Geplaatst opwoensdag 12 december 2018 - 9:53

De politie heeft maandag twee tieners opgepakt voor een straatroof in Brunssum.

Het gaat om een 15-jarige jongen uit Brunssum en een leeftijdsgenoot uit Heerlen. Dat meldt de politie.

Tas beroofd
De vijftienjarigen worden verdacht van het plegen van een straatroof op zondag 4 november in Brunssum. Daarbij werd een 29-jarige vrouw van haar tas beroofd. Begin november waren er meerdere straatroven, of pogingen daartoe, in Brunssum, Amstenrade en Hoensbroek. Deze werden op dezelfde manier gepleegd; verdachten reden langs op een scooter en beroofden hun slachtoffers van hun tas of bezittingen.

Of het duo ook betrokken is bij meerdere incidenten, wordt nog onderzocht.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen