Overslaan en naar de inhoud gaan

Tieners gooien zwaar vuurwerk op druk terras

Geplaatst opmaandag 27 september 2021 - 9:13

Twee jongens hebben doelbewust zwaar vuurwerk op een druk terras in Sevenum gegooid. Er zijn geen gewonden gevallen.

Dat gebeurde zaterdagavond rond 22:45 uur bij horecazaak De Sevewaeg aan de Markt, meldt de politie op Instagram.

Fiets
De daders reden op een fiets en waren tussen de 14 en 18 jaar oud. Een van de twee droeg een donkerkleurige jas.

Getuigen
Volgens de politie werden inwoners van Kronenberg even later ook opgeschrikt door het geluid van zwaar vuurwerk. Of dit ook een actie van de twee tieners is, is vooralsnog onduidelijk. De politie heeft een getuigenoproep geplaatst.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen