Overslaan en naar de inhoud gaan

Tieners gearresteerd voor mislukte overval op tankstation

Geplaatst opmaandag 28 juni 2021 - 15:47

De politie heeft twee minderjarigen gearresteerd voor een mislukte overval op een Maastrichts tankstation. Het duo van 16 en 17 jaar oud wist maandenlang uit handen van de opsporingsdiensten te blijven.

De politie bevestigt de aanhouding van het tweetal tegenover L1.

Lees ook: Mislukte overval op tankstation in Maastricht

Getrokken wapen
De twee probeerden op 20 oktober 2020 een tankstation aan de Via Regia te overvallen. Daarbij maakten ze gebruik van een vuurwapen, of iets wat daar op leek. Ze namen de benen zonder dat ze iets buit konden maken, omdat een alerte medewerkster van het tankstation op de noodknop duwde.

Veel aandacht
Sinds de mislukte overval vroeg de politie meermaals om getuigen of tips. Eind maart kwam de zaak nog voorbij in een uitzending van Opsporing Verzocht. Of dat tips heeft opgeleverd die hebben geleid tot de arrestatie van het jonge duo, is niet bekend.

Hun advocaten Alper Cinar en Letty Schyns willen vooralsnog niet op de zaak ingaan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen