Overslaan en naar de inhoud gaan

Tieners en man (20) verdacht van brandstichting boerderij

Geplaatst opdinsdag 16 juli 2019 - 9:44

De politie verdenkt een 20-jarige man uit Peel en Maas en twee jongens van 16 en 17 jaar van brandstichting, maandagavond in een boerderij in Panningen.

De 20-jarige man, die al meteen werd aangehouden, is gewond geraakt bij de brand. Hij is met brandwonden overgebracht naar het ziekenhuis.

Twee jongens
Later op de avond werden nog twee jongens van 16 en 17 jaar uit Peel en Maas aangehouden. Rond 22:00 uur maandagavond brak de brand uit op de boerderij in de straat Zelen. Ruim een uur later had de brandweer het vuur onder controle en rond 00:15 uur werd het sein brand meester gegeven.

De politie onderzoekt nog de precieze toedracht en is op zoek naar getuigen.

Lees ook: Drie arrestaties na grote brand op boerderij

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen