tankstation overval maastricht Via Regia (21 okt 2020)

Toevalstreffer leidde tot arrestatie tieners voor overval

De twee Maastrichtse tieners die onlangs zijn aangehouden voor de mislukte overval op een tankstation, kwamen door een toevalstreffer in beeld bij justitie. Het duo is inmiddels op vrije voeten.

Kerkstraat Brunssum (7 jun 2021)
Tweede puber met gebiedsverbod gepakt in Brunssum

De politie heeft zondagavond een tweede tiener met een opgelegd gebiedsverbod in het centrum van Brunssum in de kraag gevat.

Retailpark Roermond
Hangjeugd Roermond: 'Dreigde winkelcentrum te bestormen'

Rebellerende jongeren hebben zondag bij twee winkelcentra in Roermond voor overlast gezorgd.

Weggelopen tieners opgespoord en terug bij familie

De vier tieners die dinsdagavond verdwenen, met het idee een paar dagen weg te blijven, zijn weer terug bij hun familie.

Tieners zijn spoorloos: politie maakt zich zorgen

Drie tieners hebben dinsdagavond de benen genomen en sindsdien weet niemand waar ze zich precies bevinden. Vanwege de kou maakt de politie zich zorgen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten