Overslaan en naar de inhoud gaan

Tienermeisje Venray verzint aanrijding

Geplaatst opvrijdag 16 september 2016 - 13:00

Het 17-jarig meisje uit Venray dat deze week op mysterieuze wijze gewond raakte, is niet gewond geraakt na een aanrijding tijdens het joggen maar door een val met een scooter eerder die nacht.

Dat meldt de politie vrijdag.

Joggen
De politie kreeg woensdagochtend een melding dat de tiener gewond naar het ziekenhuis was overgebracht, nadat ze gewond was geraakt tijdens het joggen op de Oostsingel. De 17-jarige Manal bleek een gebroken neus en oogkas te hebben. Verder had ze diverse schaafwonden en een hersenschudding. Van het ongeval kon ze zich niks meer herinneren. De politie ging toen uit van een aanrijding.

Lees ook: Tienermeisje door onbekende oorzaak ernstig gewond

Leugen
Van dat verhaal blijkt volgens de politie niks te kloppen. Wel is het meisje in de nacht van dinsdag op woensdag gewond geraakt na een val met een scooter. De politie onderzoekt nog wat er die nacht precies is gebeurd en of er andere mensen bij betrokken waren. Afhankelijk daarvan zal er mogelijk in overleg met het Openbaar Ministerie strafrechtelijke vervolging plaatsvinden

Lees ook: Meisje (17) na ongeluk: 'Ik heb geluk gehad'

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Fietser gewond na aanrijding met bestelbus
Fietser gewond na aanrijding met cabrio in Venray
Auto in de kreukels na botsing tegen boom
Ongeval op rotonde: 'fietsertje' aangereden door auto
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen