Overslaan en naar de inhoud gaan

Tienerband Ch!pz kondigt meerdere optredens aan

Geplaatst opzaterdag 27 oktober 2018 - 15:04

De comeback van tienerband Ch!pz is niet eenmalig. De popgroep met zanger Kevin Hellenbrand uit Brunssum in de gelederen kondigt nu al meerdere optredens aan.

"Na acht jaar zijn we dan eindelijk terug van weg geweest. En vandaag is ons eerste optreden van de vele die nog gaan volgen!", schrijft het gezelschap op Facebook.

1 april
Vlak voor 1 april plaatsten de voormalige bandleden voor de grap een aankondiging op social media over een eenmalig optreden in de Ziggo Dome. Ze kregen daar zoveel positieve reacties op dat werd besloten om écht voor een comeback te gaan. Zaterdagavond treedt Ch!pz op in de Brabanthallen in Den Bosch. De band belooft nu dat het niet bij dit optreden blijft.

Lees ook: Ch!pz is back: populaire tienerband weer op het podium

Hits
Ch!pz was tussen 2003 en 2011 immens populair onder Nederlandse tieners. Met singles als Ch!pz in Black, Cowboy en 1001 Arabian Nights bestormden ze de hitlijsten. Eind 2010 besloot het management de band op te heffen, omdat het geen succes meer in de groep zag.

Goede moves
De tienergroep was de afgelopen tijd druk met voorbereidingen voor het eerste optreden na acht jaar afwezigheid. Op Facebook lichten ze een tipje van de sluier op. In een video is te zien dat Brunssumer Hellenbrand nog steeds goede moves heeft.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen