Overslaan en naar de inhoud gaan

Tiener rijdt supermarkt binnen op crossmotor

Geplaatst opmaandag 14 september 2015 - 15:36

Klanten van de Jan Linders uit Nederweert keken afgelopen vrijdag vreemd op toen er opeens een tiener op een crossmotor de winkel binnenreed.

Het bleek te gaan om een ludieke actie van MC de Peelrijders, de crossvereniging van Nederweert. Clublid Raf Meuwissen nam een filmpje op van zijn aparte manier van boodschappen doen om extra aandracht te vragen voor de clubactie waar MC de Peelrijders voor uit is gekozen bij de lokale Jan Linders.

Opstapdag
MC de Peelrijders wil met de steun van de supermarkt graag iets extra’s doen voor nieuwe leden uit de gemeente Nederweert. Het doel is om in 2016 een opstapdag te realiseren waarbij iedereen vanaf vijf jaar kennis kan maken met de sport door zelf eens te rijden.

Youtube
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Bijna streep door seizoen vanwege drugsdealende teambaas
Jaap Corneth uit Baarlo maakt debuut in WK MX2
Motorcrosser Bas Vaessen wint GP van Lombardije
Motorcross: Vaessen achtste tijdens eerste ronde EK
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen