Overslaan en naar de inhoud gaan

Tiener opgepakt voor steekpartij en mishandeling

Geplaatst opzaterdag 4 juli 2020 - 16:25

De politie heeft een 14-jarige jongen uit de Belgische grensplaats Riemst opgepakt voor een steekpartij in Maastricht. Mogelijk is hij eerder ook betrokken geweest bij een mishandeling.

De tiener is zaterdag op het politiebureau aangehouden, zo meldt de politie.

Steekpartij
De 14-jarige Belg wordt verdacht van een steekincident, dat woensdagavond op de Weert in Maastricht plaatsvond. Het slachtoffer raakte lichtgewond. Het is nog onduidelijk waarom een mes werd getrokken.

Lees ook: Lichtgewonde bij steekpartij Maastricht

Gewelddadige beroving
Mogelijk is de tiener ook betrokken geweest bij een mishandeling en beroving in het Frontenpark. Zondagavond 3 mei heeft een 15-jarige jongen daar een gebroken neus, een hersenschudding en kneuzingen over zijn hele lijf opgelopen nadat hij door een groepje werd belaagd. Het slachtoffer werd geschopt, geslagen en bespuugd. Daarna is hij beroofd van zijn gsm, portemonnee en jas.

Lees ook: Tiener heeft hersenschudding en gebroken neus na beroving

De 14-jarige Belg zit vast. Hij wordt dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Vanwege de leeftijd van de verdachte kan de politie niet meer informatie verschaffen.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen