Overslaan en naar de inhoud gaan

Tiener opgepakt voor neersteken man (61) in Eygelshoven

Geplaatst opwoensdag 26 januari 2022 - 11:31

De politie heeft woensdagochtend een 17-jarige jongen uit Kerkrade aangehouden, omdat hij verdacht wordt van het neersteken van een man in Eygelshoven.

Afgelopen vrijdag rond 13:00 uur ging het mis op de Laurastraat. Volgens de politie had het slachtoffer (61) een conflict met drie jongeren, waarna hij werd neergestoken. Met onbekende verwondingen is de man naar het ziekenhuis vervoerd.

Van drie naar één
In eerste instantie ging het volgens de opsporingsdiensten om drie verdachten. Uiteindelijk is dit teruggedraaid naar één: de Kerkraadse tiener die is opgepakt. Alleen hij zou verantwoordelijk zijn voor de steekpartij op klaarlichte dag.

Lees ook: Jongeren steken man (61) neer in Eygelshoven

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen