Overslaan en naar de inhoud gaan

Tiener bewusteloos geslagen op ParkCity Live: dader gezocht

Geplaatst opdinsdag 23 juli 2019 - 15:23

De politie is een zoektocht gestart naar de dader van een mishandeling op het Heerlense festival ParkCity Live, waarbij een 16-jarige jongen zijn bewustzijn heeft verloren.

Het incident vond zaterdagavond 29 juni rond 22:00 uur plaats op het festivalterrein in Bekkerveld, zo meldt de politie bijna een maand later.

Tent
De tiener werd in de tent vlakbij de bar mishandeld. De jongen raakte bewusteloos, zo schrijft de politie Heerlen op Facebook.

Rond gelaat
Van de verdachte ontbreekt vooralsnog elk spoor. Het zou gaan om een man met een stevig postuur gaan van tussen de 20 en 23 jaar oud. Volgens het signalement had hij een rond gelaat en een lichtgetinte huidskleur. Verder had hij opvallend dikke wenkbrauwen, een kort kapsel en opgeschoren zijkanten.

De aanleiding voor de mishandeling is niet bekend. De politie hoopt dat getuigen iets hebben gezien.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen