Overslaan en naar de inhoud gaan

Tiener bewusteloos geslagen op ParkCity Live: dader gezocht

Geplaatst opdinsdag 23 juli 2019 - 15:23

De politie is een zoektocht gestart naar de dader van een mishandeling op het Heerlense festival ParkCity Live, waarbij een 16-jarige jongen zijn bewustzijn heeft verloren.

Het incident vond zaterdagavond 29 juni rond 22:00 uur plaats op het festivalterrein in Bekkerveld, zo meldt de politie bijna een maand later.

Tent
De tiener werd in de tent vlakbij de bar mishandeld. De jongen raakte bewusteloos, zo schrijft de politie Heerlen op Facebook.

Rond gelaat
Van de verdachte ontbreekt vooralsnog elk spoor. Het zou gaan om een man met een stevig postuur gaan van tussen de 20 en 23 jaar oud. Volgens het signalement had hij een rond gelaat en een lichtgetinte huidskleur. Verder had hij opvallend dikke wenkbrauwen, een kort kapsel en opgeschoren zijkanten.

De aanleiding voor de mishandeling is niet bekend. De politie hoopt dat getuigen iets hebben gezien.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen