Overslaan en naar de inhoud gaan

Tiener betrapt met softdrugs én schilmes op zak

Geplaatst opdonderdag 28 juni 2018 - 17:31

Een vijftienjarige jongen is woensdag op het station in Heerlen opgepakt, omdat hij geen geldig vervoersbewijs kon laten zien.

De jongeman dacht voor niks mee te kunnen reizen in de trein van Landgraaf naar Heerlen. Medewerkers van de spoorwegen vatten hem in zijn kraag en droegen hem over aan de politie.

Softdrugs
Een identiteitsbewijs bleek de zwartrijder dus niet op zak te hebben, maar hij had wel zakjes met softdrugs, geld, een telefoonkaart en een schilmes bij zich. Dat bleek toen de politie de jongen fouilleerde.

Na zijn verhoor werd hij overgedragen aan zijn moeder.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen