Overslaan en naar de inhoud gaan

Tiener al twee weken spoorloos

Geplaatst opdinsdag 15 juni 2021 - 14:41

Een 16-jarig meisje uit Zeeuws-Vlaanderen verdween twee weken geleden in Limburg. Ze is het laatst gezien in de omgeving van het station in Heerlen.

De politie meldt dat er na 2 juni geen enkel teken van leven meer van haar was vernomen.

Niet uit vrije wil
De beste vriendin van de tiener had op 3 juni nog wel contact gehad via Whatsapp, maar vermoedt dat het niet haar vriendin was met wie ze appte. "De antwoorden waren te kort. Dat is niets voor haar." Ze dacht eerst dat haar vriendin was weggelopen als statement maar dacht daarna steeds meer aan loverboys: "Ze kan niet uit vrije wil ondergedoken zijn".

Twee woonplaatsen
De tiener was de twee weken voorafgaand aan haar vermissing in Heerlen. Ze logeerde bij haar grootouders en vriendinnen, en kwam bij haar moeder om onder andere met haar broertjes spelen. Ze woont bij haar vader in Zuidzande, Zeeuws-Vlaanderen en komt regelmatig naar Heerlen waar haar moeder woont. De politie in Heerlen leidt het onderzoek. Een woordvoerder van de politie Zeeland vertelde dinsdag dat ze zich zorgen maakten en naar haar uitkeken.

Geen teken van leven
De moeder van de vermiste tiener vertelde dat de telefoon is uitgelezen en het bankverkeer van haar dochter is onderzocht. "Er zijn geen aanknopingspunten gevonden. We hebben niets om ons aan vast te houden." Ze hield rekening met de kans dat haar dochter iets is overkomen en riep iedereen op zich te melden als er tips zijn. Ze vroeg haar dochter een teken van leven te geven en drukte haar op het hart dat over alles te praten valt.

De vermiste tiener is later op de dag in goede gezondheid in Sittard teruggevonden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen