Overslaan en naar de inhoud gaan

Tiener aangehouden na mislukte overval slijter

Geplaatst opdonderdag 5 december 2019 - 16:11

De politie heeft een 17-jarige jongen uit Roermond aangehouden die geprobeerd zou hebben een winkel in Tegelen te overvallen.

Die mislukte overval vond zaterdag rond 15:15 uur plaats bij een slijterij aan Kerkstraat.

Te lijf
De jongeman kwam, bewapend met een mes, de zaak via de achterdeur binnen terwijl de drankhandelaar juist bezig was met twee klanten. In een reflex wilde de slijter de overvaller te lijf gaan, waarop die het hazepad koos.

Getuigenverklaringen
De dader sloeg na de mislukte overval op de vlucht. Op basis van onder meer getuigenverklaringen kon de Roermondenaar dinsdag worden aangehouden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen