Zwaargewonde jongen Floriadeterrein Venlo (26 jun 2021)

Politie treft zwaargewonde tiener aan op Floriadeterrein

Agenten hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag een zwaargewonde 16-jarige jongen aangetroffen op het Floriadeterrein in Venlo.

Vandalen Brunssum
Gebiedsverbod centrum Brunssum: tiener gaat de fout in

Een tiener is zondag in de fout gegaan toen hij het centrum van Brunssum betrad, terwijl hij een gebiedsverbod voor de duur van drie maanden opgelegd had gekregen.

Ambulance stock
Tiener reed 'extreem te hard' bij dodelijk ongeluk

De jongeman die in juli 2018 een dodelijk ongeluk veroorzaakte in Horst, heeft volgens de rechter extreem te hard gereden.

Tiener opgepakt voor aanranding van jonge meisjes

De politie heeft een 17-jarige jongen opgepakt voor het aanranden van twee jonge meisjes in Echt.

Dronken tiener opgepakt voor aanrijden carnavalsvierders

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een beschonken man (19) aangehouden, die eerder betrokken was bij een aanrijding in Maastricht en vervolgens de benen nam.

Overreden jongen was gaan stappen in Horst

De jongen die zaterdagmorgen vroeg werd overreden in Tienray, kwam terug van een nacht stappen in Horst. Hij was er met vrienden, maar vertrok alleen naar huis.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten