Overslaan en naar de inhoud gaan

Tien personen beboet voor samenscholing in loods Meijel

Geplaatst opzondag 3 januari 2021 - 11:12

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag tien personen in een loods in Meijel op de bon geslingerd voor het niet naleven van de huidige coronaregels.

Dat melden de wijkagenten van Helden, Panningen, Kessel(-Eik) en Egchel op Instagram.

Regels aan hun laars lappen
Rond de klok van 2:30 uur kreeg de politie een melding van geluidsoverlast. Hierop besloten agenten een kijkje te gaan nemen. Bij aankomst trof de politie een groepje van tien personen aan in een loods. Ze hielden zich niet aan de coronamaatregelen.

Volgens een politiewoordvoerder werd het 'feestje' abrupt afgebroken en ging iedereen met een coronaboete naar huis.

'Het is even niet anders'
De wijkagenten roepen op om te stoppen met dit soort samenkomsten. 'Is het nu zo moeilijk om ons met z'n allen aan de regels te houden? We weten ook dat het niet altijd leuk is, maar het is nu even niet anders', laten de agenten weten via Instagram.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen