Overslaan en naar de inhoud gaan

Ticketverkoop benefietconcert valt tegen: kaartjes goedkoper

Geplaatst opwoensdag 18 augustus 2021 - 15:29

De vraag naar tickets voor het benefietconcert 'Limburg oet de Drup' valt tegen en daarom heeft de organisatie besloten om de prijs van de kaartjes te verlagen van 50 naar 20 euro.

Het benefietconcert vindt plaats op 25 augustus in het Kuurpark in Valkenburg.

Paar honderd
De opbrengst van het concert gaat volledig naar de slachtoffers van het hoogwater in Limburg. 1500 mensen kunnen aanwezig zijn bij het benefietconcert, maar tot nu toe zijn er nog maar een paar honderd kaartjes verkocht, laat Leon Keppels weten. "Om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het noodfonds, was de stichting van mening dat een ticketprijs van 50 euro realistisch was. Gebleken is dat deze prijs wellicht te hoog is. Vandaar dat er is gekozen om de ticketprijs te verlagen."

Geld naar slachtoffers
Het evenement is niet alleen bedoeld om geld op te halen. "We willen ook zoveel mogelijk mensen een leuke avond bieden", zegt Keppels. De artiesten treden op 25 augustus belangeloos op en het concert wordt live uitgezonden op L1 TV. Onder meer Beppie Kraft, Janse Bagge Bend en Lucas & Steve treden op tijdens het vier en een half uur durende benefietconcert.

Lees ook: Limburgs benefietconcert voor slachtoffers watersnood

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen