Overslaan en naar de inhoud gaan

'Tickets Pinkpop duurder door prijzige headliners'

Geplaatst opmaandag 30 oktober 2017 - 11:16

Festivalbezoekers moeten komend jaar waarschijnlijk meer geld neertellen voor een ticket voor Pinkpop. Het dure programma drijft de prijzen omhoog.

Dat zegt Pinkpop-baas Jan Smeets tegen Festileaks.

Onvermijdelijk
"De ticketprijs zal ongetwijfeld hoger worden. Het programma wordt heel duur en dat betekent dat we echt de prijzen moeten gaan aanpassen. We weten nog niet in welke mate, maar het zal waarschijnlijk invloed hebben op de prijs van het weekendticket", aldus Smeets.

De moeite waard
Maar volgens Jan Smeets is het desondanks absoluut de moeite waard om diep in de buidel te tasten. "We denken dat er heel veel belangstelling gaat zijn voor het totale weekend, zeker als de derde headliner bekend is. We zouden onszelf zeer benadelen als we de prijs niet gaan verhogen."

Eerste headliners
Vorige week maakte Jan Smeets de eerste grote naam bekend: de Foo Fighters zullen komend jaar optreden op het festival. Later in de week werd ook de tweede headliner bekend: Bruno Mars.

Pinkpop wordt komend jaar gehouden van 15 tot en met 17 juni. De kaartverkoop start op zaterdag 24 februari 2018.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen