Overslaan en naar de inhoud gaan

'Tickets Pinkpop duurder door prijzige headliners'

Geplaatst opmaandag 30 oktober 2017 - 11:16

Festivalbezoekers moeten komend jaar waarschijnlijk meer geld neertellen voor een ticket voor Pinkpop. Het dure programma drijft de prijzen omhoog.

Dat zegt Pinkpop-baas Jan Smeets tegen Festileaks.

Onvermijdelijk
"De ticketprijs zal ongetwijfeld hoger worden. Het programma wordt heel duur en dat betekent dat we echt de prijzen moeten gaan aanpassen. We weten nog niet in welke mate, maar het zal waarschijnlijk invloed hebben op de prijs van het weekendticket", aldus Smeets.

De moeite waard
Maar volgens Jan Smeets is het desondanks absoluut de moeite waard om diep in de buidel te tasten. "We denken dat er heel veel belangstelling gaat zijn voor het totale weekend, zeker als de derde headliner bekend is. We zouden onszelf zeer benadelen als we de prijs niet gaan verhogen."

Eerste headliners
Vorige week maakte Jan Smeets de eerste grote naam bekend: de Foo Fighters zullen komend jaar optreden op het festival. Later in de week werd ook de tweede headliner bekend: Bruno Mars.

Pinkpop wordt komend jaar gehouden van 15 tot en met 17 juni. De kaartverkoop start op zaterdag 24 februari 2018.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen