Overslaan en naar de inhoud gaan

Ticketmaster trekt boetekleed aan na LVK-kaartjesdebacle

Geplaatst opdinsdag 14 januari 2020 - 18:30

Kaartverkoper Ticketmaster neemt de volledige schuld op zich voor de problemen die zaterdag optraden bij de ticketverkoop voor de LVK-finale.

"Het LVK treft hierin geen enkele blaam", laat Ellen Tolsma van Ticketmaster in een reactie weten.

Softwarefout
Zaterdagochtend gingen er meer kaartjes over de toonbank dan er beschikbaar waren. Daardoor moest het LVK honderden mensen teleurstellen. "Inmiddels hebben we kunnen achterhalen dat dit veroorzaakt is door een fout in de software", zegt Tolsma. "Bij een aantal aankopen is een onvoorziene time-out in het bestelproces opgetreden waardoor de betaling wel doorkwam, maar er geen tickets verstuurd zijn."

Lees ook: LVK moet honderden mensen teleurstellen

Geld terug
De mensen die onterecht hebben betaald, krijgen deze week hun geld terug. "We betreuren de gang van zaken en werken nauw samen met de organisatie om een dergelijke situatie te voorkomen in de toekomst. We bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.", aldus Tolsma.

Stappen
De organisatie van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) laat het er mogelijk niet bij zitten. De organisatie gaat mogelijk verdere stappen ondernemen tegen de kaartverkoper.

Lees ook: Mogelijk stappen na kaartverkoopdebacle LVK

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen