Overslaan en naar de inhoud gaan

Ticketmaster trekt boetekleed aan na LVK-kaartjesdebacle

Geplaatst opdinsdag 14 januari 2020 - 18:30

Kaartverkoper Ticketmaster neemt de volledige schuld op zich voor de problemen die zaterdag optraden bij de ticketverkoop voor de LVK-finale.

"Het LVK treft hierin geen enkele blaam", laat Ellen Tolsma van Ticketmaster in een reactie weten.

Softwarefout
Zaterdagochtend gingen er meer kaartjes over de toonbank dan er beschikbaar waren. Daardoor moest het LVK honderden mensen teleurstellen. "Inmiddels hebben we kunnen achterhalen dat dit veroorzaakt is door een fout in de software", zegt Tolsma. "Bij een aantal aankopen is een onvoorziene time-out in het bestelproces opgetreden waardoor de betaling wel doorkwam, maar er geen tickets verstuurd zijn."

Lees ook: LVK moet honderden mensen teleurstellen

Geld terug
De mensen die onterecht hebben betaald, krijgen deze week hun geld terug. "We betreuren de gang van zaken en werken nauw samen met de organisatie om een dergelijke situatie te voorkomen in de toekomst. We bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.", aldus Tolsma.

Stappen
De organisatie van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) laat het er mogelijk niet bij zitten. De organisatie gaat mogelijk verdere stappen ondernemen tegen de kaartverkoper.

Lees ook: Mogelijk stappen na kaartverkoopdebacle LVK

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen