thuiswerken

Waterschap komt met 75.000 euro over brug voor thuiswerkers

De ruim driehonderd medewerkers van het Waterschap Limburg krijgen dit jaar een vergoeding van 250 euro netto voor het thuiswerken als gevolg van de coronacrisis.

Stil tafelgesprek Huub Narinx 18-09
LWV zag dringende oproep om thuis te werken niet aankomen

De Limburgse Werkgeversvereniging (LWV) zag niet aankomen dat het kabinet inzet op zoveel mogelijk thuiswerken om de verspreiding van het coronavirus in te dammen.

Polonaise
Corona: Geen polonaise, geen feestjes thuis

Om het coronavirus in te dammen, mogen bij feestjes thuis niet meer dan zes gasten worden uitgenodigd.

stock thuiswerken laptop
Meeste ambtenaren in september naar kantoor

Per 1 september gaan veruit de meeste ambtenaren na een periode van veel thuiswerken weer meer naar kantoor.

stock thuiswerken laptop
Fysiotherapeuten hebben handen vol aan thuiswerkers

Sinds de uitbraak van het coronavirus is het aantal mensen met nek-, rug- en schouderklachten fors toegenomen. Maar ook slaapproblemen en hoofdpijn nemen toe.

thuiswerken
Thuiswerken wordt het nieuwe normaal

Steeds meer bedrijven laten medewerkers ook na de coronacrisis thuis werken. De crisis heeft laten zien dat thuiswerken niet nadelig hoeft te zijn. Het heeft zelfs voordelen. Niet alleen voor werknemers maar ook voor werkgevers.

stock thuiswerken laptop
Thuiswerken in Zuid-Limburg positief bevallen

Meer dan de helft van de werknemers heeft positieve ervaringen met het thuiswerken. Dat is de conclusie van Zuid-Limburg Bereikbaar na een onderzoek onder 1700 werknemers in Zuid-Limburg. Het thuiswerken werd gemiddeld beoordeeld met een 7,1.

Thuiswerken
Limburg telt minste thuiswerkers van het land

De provincie Limburg telt relatief de minste thuiswerkers van het land.

videobellen
Cyberexpert: 'Denk na voordat je videobelt'

Cyberexperts waarschuwen voor de gevaren van videobellen. Veel bedrijven zijn voor vergaderingen overgestapt op apps als Zoom, Microsoft Teams of Google Hangouts. Dat kan problemen opleveren.

stock thuiswerken laptop
Thuiswerken is niet zo populair in Limburg

Thuiswerken neemt in populariteit toe. Toch blijft het aantal mensen dat in Limburg wel eens vanuit huis werkt, enigszins achter bij de rest van Nederland.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten