Overslaan en naar de inhoud gaan

Thuisnederlaag voor Groene Ster tegen koploper

Geplaatst opzondag 12 januari 2020 - 16:35

Groene Ster heeft de competitie hervat met een nederlaag tegen lijstaanvoerder sv OSS 1920. In Heerlerheide werd het 0-1.

Die eindstand stond bij rust al op het scorebord.

Niet ongedaan
De ploeg van Maurice Verbunt kwam op sportpark Pronsebroek na een kwartier op achterstand. Jos Peltzer kreeg de bal voor zijn voeten en rondde af in de verre hoek: 0-1. De thuisclub slaagde er niet in om die achterstand na rust ongedaan te maken. EVV verloor zaterdagavond al met 3-0 op bezoek bij Jong ADO Den Haag.

Oss blijft dus aan de leiding in de derde divisie. Groene Ster staat zevende met 21 uit 17. EVV uit Echt staat met drie punten minder op de tiende plaats.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen