Overslaan en naar de inhoud gaan

Thuisduel Roda JC tegen NEC vervroegd

Geplaatst opmaandag 22 februari 2021 - 10:26

Roda JC Kerkrade speelt niet aanstaande zondag, maar vrijdag tegen NEC. Het duel in de Keuken Kampioen Divisie is door voetbalbond KNVB vervroegd.

Aanvankelijk stond de thuiswedstrijd op zondag om 20:00 uur gepland. Nu stuiten de Kerkradenaren vrijdagavond om 21:00 uur op de Nijmegenaren.

Zevende en zesde
Roda en NEC zijn concurrenten in de race om de play-offs. Beide ploegen hebben 41 punten en staan daarmee respectievelijk zevende en zesde op de ranglijst. Roda JC strijdt bovendien om de derde periodetitel. De ploeg van Jurgen Streppel staat, met nog drie duels te gaan, tweede in de periodestand. Periode-koploper De Graafschap heeft drie punten meer.

Live
De wedstrijd is vrijdagavond vanaf 21:00 uur live te volgen op L1 Radio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen