Overslaan en naar de inhoud gaan

Thuisbezorgd bezorgt alleen in Maastricht

Geplaatst opzondag 7 februari 2021 - 17:19

Maaltijdbezorger Thuisbezorgd.nl gaat in verband met de beperkte sneeuwval in Maastricht daar weer bezorgen.

Dat laat een woordvoerder weten.

Sneeuwval
Eerder op zondag besloot Thuisbezorgd.nl de eigen koeriers in grote steden niet meer de weg op te laten gaan in verband met het weer.

Veiligheid
Thuisbezorgd.nl zegt ook de komende dagen het weer in de gaten te houden en actie te ondernemen waar nodig. "Veiligheid van onze bezorgers staat daarbij voorop", zegt de woordvoerder.

Andere maaltijdbezorgers in Limburg hebben de bezorging ook helemaal of ten dele stopgezet.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen