FC Utrecht - VVV-Venlo Kirschbaum (14 feb 2021)

Keeper Kirschbaum verruilt Venlo voor Regensburg

Doelman Thorsten Kirschbaum heeft na zijn vertrek bij VVV-Venlo niet veel tijd nodig gehad om een nieuwe werkgever te vinden.

kirschbaum vvv vvv-venlo (4 dec 2020)
Doelman Thorsten Kirschbaum weer inzetbaar voor VVV

VVV-Venlo kan doelman Thorsten Kirschbaum weer inzetten. Na een negatieve coronatest is de Duitser weer aangesloten bij de selectie van trainer Hans de Koning.

kirschbaum vvv vvv-venlo (4 dec 2020)
Doelman VVV-Venlo in quarantaine

Thorsten Kirschbaum, doelman van VVV-Venlo, zit ondanks een negatieve coronatest afgelopen donderdag nog steeds in quarantaine in Duitsland.

Thorsten Kirschbaum
Thorsten Kirschbaum nieuwe doelman VVV-Venlo

VVV-Venlo heeft Thorsten Kirschbaum als opvolger van doelman Lars Unnerstall gecontracteerd.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten