Autobrand Thorn (15 okt 2020)

Auto uitgebrand in Thorn door brandstichting

Een auto in Thorn is woensdagavond laat volledig uitgebrand. Mogelijk was het voertuig in brand gestoken.

Luchtballo vast op water (10 sep 2020)
'Luchtstroom liet ballon over de Maas varen'

De luchtballon die donderdag vlak boven de Maas, in de buurt van Thorn, voer, had te maken met plotseling wegvallende wind.

drugsafval Wessem en Thorn (4 aug 2020)_HD
Drugsafval op twee locaties gedumpt in Wessem en Thorn

Op twee locaties in Wessem en Thorn zijn dinsdag vaten met drugsafval gedumpt.

Terras Heerlen 1 jun 2020
Ruimere terrassen: een blijvertje of niet?

Horeca-ondernemers zijn er blij mee en de gasten ook, de extra ruime terrassen om wat verloren omzet door de eerdere Corona-sluiting goed te maken. Maar dat betekent niet dat die grotere terrassen ook volgend seizoen weer terugkeren.

Thorn terrassen
Verkeer in Thorn moet wijken voor terrassen

Waar de meeste gemeenten het gebruik van een pleintje of parkeerplaats toestaan, pakt de gemeente Maasgouw het rigoureuzer aan: de Hoogstraat in Thorn wordt autovrij gemaakt voor terrassen.

ongeluk horn rijksweg n280 (10 mei 2020)
Zwaar ongeval Horn: N280 ter plaatse dicht

Bij een ernstig auto-ongeluk zondagochtend op de rijksweg N280 bij Horn is de automobilist zwaargewond geraakt. Een traumahelikopter is onderweg.

Inbraak Abdijkerk Thorn - 10 mrt 2020
Tweetal aangehouden voor diefstal uit Abdijkerk van Thorn

De politie heeft vrijdagmiddag twee mannen opgepakt voor de inbraak in de Abdijkerk van Thorn.

Hoeben in Opgelicht
'Flessentrekker (56) besmeurt auto's met hondenpoep'

Een 56-jarige man uit Thorn is in de uitzending van AVROTROS Opgelicht?! dinsdagavond geconfronteerd met mogelijke flessentrekkerij.

maas oever dijk (22 nov 2019)
Vijf dijkprojecten mogelijk lager dan vooraf gepland

Op vijf plekken langs de Maas in Noord- en Midden-Limburg wordt bekeken of de geplande nieuwe of verstrekte dijken lager kunnen worden aangelegd dan gepland.

Inbraak Abdijkerk Thorn - 10 mrt 2020
Video: inbrekers richten ravage aan in Abdijkerk Thorn

Inbrekers hebben in de nacht van maandag op dinsdag een ravage aangericht in de Abdijkerk in Thorn. Ze sloegen meerdere vitrines kapot en namen antieke voorwerpen mee.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten