Overslaan en naar de inhoud gaan

Thomas Berge zwijgt niet langer over Heerlense vriendin

Geplaatst opdinsdag 4 oktober 2016 - 11:08

Thomas Berge heeft dinsdag bevestigd wat eigenlijk iedereen al wist, de zanger heeft een relatie met de Heerlense Cassidy Roeks.

De relatie tussen het tweetal was een publiek geheim, maar Berge weigerde tot dusverre over zijn nieuwe vriendin te praten.

Vlinders
Dinsdagochtend doorbrak hij het stilzwijgen tegenover 100% NL. "Ik voel wel weer vlinders ja, dat is heel fijn. We gaan ons ook niet meer verstoppen. We gaan gewoon uiteten met zijn tweeën en doen andere leuke dingen", vertelde de 26-jarige zanger.

De Heerlense kwam zelf ook nog even aan de telefoon. Berge bleek tijdens het gesprek namelijk naast Roeks in bed te liggen en om dat te bewijzen mocht de zangeres nog even 'goedemorgen' zeggen. "Ik ga nu een ontbijtje voor ons maken", sloot Thomas het gesprek af.

Meisjesband
Roeks zingt zelf overigens ook. Zo deed ze in het verleden mee aan de talentenjachten The Next Boy/Girl Band en Bloed, Zweet en Tranen. Tegenwoordig vormt ze samen met twee andere meisjes de band Triple. Toch zit een duet er voorlopig nog niet in volgens Berge.

Lees ook: Heerlense vlam Thomas Berge maakt indruk met auditie

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Heerlense vlam Thomas Berge maakt indruk met auditie
Limburgse zangeres niet naar liveshows The Voice of Holland
ANP
Over en uit tussen Thomas Berge en Heerlense vriendin
De John Lennon Tourbus in Heerlen
Grootste mobiele muziekstudio in Heerlen
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen