Overslaan en naar de inhoud gaan

Thomas Berge zwijgt niet langer over Heerlense vriendin

Geplaatst opdinsdag 4 oktober 2016 - 11:08

Thomas Berge heeft dinsdag bevestigd wat eigenlijk iedereen al wist, de zanger heeft een relatie met de Heerlense Cassidy Roeks.

De relatie tussen het tweetal was een publiek geheim, maar Berge weigerde tot dusverre over zijn nieuwe vriendin te praten.

Vlinders
Dinsdagochtend doorbrak hij het stilzwijgen tegenover 100% NL. "Ik voel wel weer vlinders ja, dat is heel fijn. We gaan ons ook niet meer verstoppen. We gaan gewoon uiteten met zijn tweeën en doen andere leuke dingen", vertelde de 26-jarige zanger.

De Heerlense kwam zelf ook nog even aan de telefoon. Berge bleek tijdens het gesprek namelijk naast Roeks in bed te liggen en om dat te bewijzen mocht de zangeres nog even 'goedemorgen' zeggen. "Ik ga nu een ontbijtje voor ons maken", sloot Thomas het gesprek af.

Meisjesband
Roeks zingt zelf overigens ook. Zo deed ze in het verleden mee aan de talentenjachten The Next Boy/Girl Band en Bloed, Zweet en Tranen. Tegenwoordig vormt ze samen met twee andere meisjes de band Triple. Toch zit een duet er voorlopig nog niet in volgens Berge.

Lees ook: Heerlense vlam Thomas Berge maakt indruk met auditie

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Heerlense vlam Thomas Berge maakt indruk met auditie
Limburgse zangeres niet naar liveshows The Voice of Holland
ANP
Over en uit tussen Thomas Berge en Heerlense vriendin
Laatste Limburgse show Rocco Granata
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen