Overslaan en naar de inhoud gaan

Thoesnar verspreidt vastelaovesgevoel vanuit de huiskamer

Geplaatst opzondag 14 februari 2021 - 21:41

Jakker Engels uit Arcen is twee dagen 'Thoesnar' geweest van carnavalsvereniging De 3-Kes uit 'Groeët Venlo'.

Hij geniet er nog van na. "Het waren twee fantastische dagen. Ik krijg er nu nog kippenvel van."

Beëdigd
Vastelaovesvereniging De 3-Kes uit Venlo roept ieder jaar een nar uit. Dit jaar gooit corona roet in het eten. Om het moraal binnen de vereniging enigszins hoog te houden zijn er voor deze keer drie 'Thoesnarren' beëdigd. Jakker Engels was de eerste in het rijtje.

Complot
"Het was een complete verassing. Mijn vrouw Evelien zat in het complot. Ineens stonden ze aan de deur. Geweldig", zegt Engels.

Vastelaovesgevoel
De taak van een Thoesnar is om het vastelaovesgevoel over te brengen van de ene huiskamer naar de andere. "We hebben met het gezin filmpjes gemaakt en op Facebook gezet. Ons motto is dat je het ook thuis gezellig kunt maken met vastelaovend."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen