kazerne terrein blerick vaccinatie corona-camielschnackers-011

Teststraten en vaccinatielocaties dicht vanwege sneeuwjacht

Vanwege de sneeuwjacht zijn zondag alle coronateststraten en vaccinatielocaties gesloten. Het KNMI heeft voor zondag code rood afgekondigd.

Zomer hitte hittegolf zon Susteren Hommelheide Europarcs Resort Limburg (11 aug 2020)
Weerrecord: 2020 gaat de boeken in als warmste jaar ooit

Het jaar 2020 gaat de boeken in als het warmste jaar ooit in Limburg.

Zomer hitte hittegolf zon Susteren Hommelheide Europarcs Resort Limburg (11 aug 2020)
2020 warmste jaar ooit voor Limburg

Het jaar zit er nog niet op, maar op basis van de weersvoorspelling voor de komende tien dagen kan weerbureau Meteo Limburg nu al zeggen dat 2020 het warmste jaar in Limburg ooit is.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie