Thijs H. Brunssummerheide

Nieuw rapport: Thijs H. was volledig ontoerekeningsvatbaar

Een tweede onderzoek naar de psyche van drievoudig moordenaar Thijs H. (29) trekt dezelfde conclusies als het eerste onderzoek: de Brunssumse twintiger was volledig ontoerekeningsvatbaar toen hij drie mensen vermoordde.

Steekpartij Heerlen (23 jan 2021)
Opnieuw kritiek op zorg na moord: 'Rapporten genoeg gehad'

Niet voor het eerst klinkt er kritiek op een zorgorganisatie na een moord. In 2019 was het de zaak van drievoudig moordenaar Thijs H., nu is er de casus Paul O., en volgens betrokkenen hadden alle moorden voorkomen kunnen worden.

Thijs H. schets in rechtbank
Deskundigen gaan Thijs H. opnieuw onderzoeken

De voor drie moorden veroordeelde Thijs H. wordt opnieuw onderzocht door een psycholoog en psychiater. Dat heeft het gerechtshof in Den Bosch bepaald.

Thijs H. Brunssummerheide
Geestelijke toestand Thijs H. mogelijk opnieuw onderzocht

Er komt mogelijk nieuw onderzoek naar de geestelijke gesteldheid van drievoudig moordenaar Thijs H. (29). Dat werd vrijdag bekend tijdens een zitting in het hoger beroep in de zaak van de Brunssumer.

Thijs h. in rechtbank
Thijs H. ontdaan: 'Ouders geschoffeerd door de rechtbank'

Thijs H. gaat in beroep tegen zijn straf, onder meer omdat hij vindt dat zijn ouders geschoffeerd zijn door de rechters in Maastricht. Dat zei de veroordeelde Brunssumer vrijdag tijdens een regiezitting bij het gerechtshof in Den Bosch.

Thijs H. Brunssummerheide
Hoger beroep drievoudig moordverdachte Thijs H. van start

Het gerechtshof in Den Bosch maakt vrijdag een begin met het hoger beroep van drievoudig moordverdachte Thijs H. Het gaat om een zogeheten regiezitting, waarin eventuele onderzoekswensen van H. en het Openbaar Ministerie worden besproken.

Thijs H. Brunssummerheide
Volgende zitting in beroep Thijs H. eind maart

Het hoger beroep in de zaak tegen drievoudig moordenaar Thijs H. uit Brunssum wordt eind maart vervolgd.

politiebeeld Thijs H._HD
Voorarrest Thijs H. in hoger beroep verlengd

Het hof in Den Bosch heeft dinsdag het voorarrest van Thijs H. (29) verlengd.

Thijs H._HD
Hoger beroep drievoudig moordenaar Thijs H. van start

Bij het hof in Den Bosch begint dinsdag het hoger beroep tegen drievoudig moordenaar Thijs H.

Thijs H. Brunssummerheide
Drievoudig moordenaar Thijs H. in beroep tegen celstraf

Thijs H. (28) legt zich niet neer bij een celstraf van achttien jaar én een tbs-maatregel. De drievoudig moordenaar uit Brunssum is in hoger beroep gegaan tegen die straf.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten