Thierry Baudet 12 sep 2021

Heerlense homo roept Thierry Baudet tot de orde

Heerlenaar Henk Offermans heeft zondagmiddag Forum voor Democatie-partijleider Thierry Baudet tot de orde geroepen, omdat die vorige week journalist Joost Vullings uitschold voor 'homo.'

Campagne Forum voor Democratie Heerlen 3 mrt 2021
Campagnebijeenkomst FvD in Heerlen afgeblazen

Een campagnebijeenkomst van Forum voor Democratie in Heerlen is woensdagmiddag vlak voor aanvang afgeblazen vanwege de drukte.

Theo Hiddema
Hiddema weer advocaat: 'Ik werd politiek depressief'

Voormalig Forum voor Democratie Tweede Kamerlid Theo Hiddema is blij dat hij niet meer in de politiek actief is.

ANP-425747191
FVD-leider Baudet 'onthutst' over terugtreden Hiddema

Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet betreurt het besluit van oud-Kamerlid Theo Hiddema om zich terug te trekken als lijstduwer.

Theo Hiddema
Hiddema toch geen lijstduwer Forum voor Democratie

Theo Hiddema wil toch geen lijstduwer zijn van Forum voor Democratie (FvD).

Gouvernement, provinciehuis, Provincie Limburg (stock)
Statenleden Driessen en Westhoff blijven lid van FvD

De Limburgse Statenleden Ruby Driessen en Roel Westhoff blijven lid van Forum van Democratie (FvD) en stappen dus niet uit de partij.

Bart Smeets Forum voor Democratie FvD
Zet de uittocht uit FvD Limburg door?

Derde Statenlid Bart Smeets liet vrijdag weten uit de Forum voor Democratie (FvD) te stappen en het vermoeden bestaat dat er nog meer leden zullen volgen.

Vincken definitief uit FvD (6 dec 2020)
Statenlid Nico Vincken stapt definitief uit FvD

Statenlid Nico Vincken heeft definitief zijn lidmaatschap opgezegd van Forum voor Democratie (FvD). Eerder liet hij al weten daartoe te neigen, maar nu heeft hij de knoop doorgehakt.

Ruud Burlet en Thierry Baudet
Ruud Burlet zag liever schoon schip bij JFvD

Gedeputeerde Ruud Burlet van Forum voor Democratie (FvD) had liever gezien dat Thierry Baudet de commotie rond de jongerentak van de partij had opgelost, in plaats van zich terug te trekken als aanvoerder van Forum voor Democratie.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten