Thibaut Van Acker en Arne Naudts juichen na een doelpunt van MVV tegen FC Eindhoven (2 april 2021)

MVV ziet Van Acker terugkeren naar Belgiƫ

Thibaut van Acker verruilt na dit seizoen het rood-wit van MVV Maastricht voor het geel-zwart van Lierse Kempenzonen.

Thibaut van Acker (MVV) kopt op de paal
Nieuw contract captain Van Acker bij MVV

Thibaut van Acker speelt ook in het aankomende seizoen voor MVV Maastricht. De aanvoerder van de Sterrendragers ligt nu tot de zomer van 2021 vast.

Ervaren Belg komt middenveld MVV versterken

MVV heeft zich versterkt met de Belgische middenvelder Thibaut van Acker (27). Hij komt transfervrij over van KSV Roeselare.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten