Film Billy in première in Heerlen

De door Theo Maassen geregisseerde film Billy is donderdag in de Heerlense Quattro-bioscoop in première gegaan.

Theo Maassen prijst 'filmlocatie' Heerlen

Regisseur Theo Maassen is zeer te spreken over Heerlen als filmlocatie.

Honderden Limburgers figureren in film Theo Maassen

Zo'n 350 figuranten hebben uren in het theater in Heerlen gezeten om mee te spelen in 'Billy', het regiedebuut van Theo Maassen.

Theo Maassen start opnames Billy in Heerlen

De opnames voor de film Billy zijn zaterdag begonnen in Heerlen. De komediefilm is het regiedebuut van cabaretier Theo Maassen.

Plekje voor 1000 Limburgers in film Theo Maassen

De kans om figurant te worden in Billy, de eerste film van regisseur Theo Maassen is groot. Hij zoekt maar liefst duizend figuranten uit onze provincie.

Theo Maassen zoekt Limburgers voor buikspreekfilm

Een opstapje naar een glamoureuze carrière in Hollywood zal het niet worden, maar mensen uit Zuid-Limburg die een paar seconden in beeld willen zijn in de eerste film van Theo Maassen kunnen zich aanmelden.

Pieter Kuijpers schrijft komedie met Theo Maassen

Regisseur Pieter Kuijpers uit Tegelen werkt samen met cabaretier Theo Maassen aan een lachfilm.

Show Theo Maassen Roermond in 'recordtijd' uitverkocht

De kaartjes voor de nieuwe theatershow van Theo Maassen in de ECI Cultuurfabriek in Roermond waren donderdagochtend binnen enkele minuten uitverkocht.

Kaartverkoop Theo Maassen legt site van theater plat

De website van het Munttheater in Weert lag woensdagmiddag korte tijd plat.

Theo Maassen probeert voorstelling uit in Weert en Roermond

Theo Maassen gaat zijn nieuwe voorstelling 'Van kwaad tot erger' in februari en maart try-outen in onder andere het Munttheater in Weert en de ECI Cultuurfabriek in Roermond.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten