Film Billy in première in Heerlen

De door Theo Maassen geregisseerde film Billy is donderdag in de Heerlense Quattro-bioscoop in première gegaan.

Theo Maassen prijst 'filmlocatie' Heerlen

Regisseur Theo Maassen is zeer te spreken over Heerlen als filmlocatie.

Honderden Limburgers figureren in film Theo Maassen

Zo'n 350 figuranten hebben uren in het theater in Heerlen gezeten om mee te spelen in 'Billy', het regiedebuut van Theo Maassen.

Theo Maassen start opnames Billy in Heerlen

De opnames voor de film Billy zijn zaterdag begonnen in Heerlen. De komediefilm is het regiedebuut van cabaretier Theo Maassen.

Plekje voor 1000 Limburgers in film Theo Maassen

De kans om figurant te worden in Billy, de eerste film van regisseur Theo Maassen is groot. Hij zoekt maar liefst duizend figuranten uit onze provincie.

Theo Maassen zoekt Limburgers voor buikspreekfilm

Een opstapje naar een glamoureuze carrière in Hollywood zal het niet worden, maar mensen uit Zuid-Limburg die een paar seconden in beeld willen zijn in de eerste film van Theo Maassen kunnen zich aanmelden.

Pieter Kuijpers schrijft komedie met Theo Maassen

Regisseur Pieter Kuijpers uit Tegelen werkt samen met cabaretier Theo Maassen aan een lachfilm.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten