Overslaan en naar de inhoud gaan

Theo Bovens lanceert 1Limburg, dé nieuwssite van Limburg

Geplaatst opwoensdag 17 september 2014 - 9:25

Gouverneur Theo Bovens heeft woensdagochtend de nieuwe nieuwssite 1Limburg gelanceerd.

Bovens verrichtte de openingshandeling op de redactie van 1Limburg. De nieuwe site is een samenwerkingsverband tussen L1 en Dagblad De Limburger/Limburgs Dagblad. Dat zijn de twee Limburgse A-merken, als het gaat om nieuws en sport.

Apps
1Limburg is vanaf nu ook beschikbaar als app voor Android-toestellen en voor de iPhone. Downloaden kan via Google Play en de App Store. Voor tablets is er geen aparte app. De 'gewone' site past zich automatisch aan het formaat van de tablet aan.

De eigen websites van L1 en De Limburger/Limburgs Dagblad bieden vanaf nu geen actueel regionaal nieuws en sportnieuws meer. L1.nl bevat onder meer programma-informatie en uitzending gemist. Op Limburger.nl vindt u voortaan vooral achtergronden en verdieping bij het nieuws.

Redacties
De redacties van L1 en de Limburgse kranten leveren hun nieuws aan 1Limburg. De nieuwe site heeft daarnaast een eigen redactie.

Blog L1-hoofdredacteur
Leo Hauben, hoofdredacteur van L1, blogt over de samenwerking met de Limburgse kranten."Limburgse lef in medialand", schrijft Hauben.

Leo Hauben (L1) en Huub Paulissen (Limburgse kranten) over 1 Limburg.
L1
Hoofdredacteuren Huub Paulissen en Leo Hauben praten over de lancering van 1Limburg in AvondGasten bij L1
L1
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Limburgse media
Lokale omroepen in Limburg: verdwijnen of samenwerken
1Limburg = 1jaar!
Limburgse kranten in Vlaamse handen
Geen plek voor personeel Nieuwsdruk
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen