Overslaan en naar de inhoud gaan

Theo Bovens kijkt anders naar Limburgse jeugd na eigen vlogs

Geplaatst opdonderdag 21 september 2017 - 20:31

Het beeld dat gouverneur Theo Bovens had van jongeren is flink bijgesteld, na zijn vlogs over en voor de Limburgse jeugd.

"Ik had een stereotype beeld van gamers of chillers die op de bank zitten, maar mijn beeld van jongeren is veel breder geworden," vertelt Bovens in het L1-programma AvondGasten.

Vlogs
Afgelopen zomer trok Bovens dwars door Limburg om jongeren te ontmoeten. Hij maakte daarvan zijn eigen vlogs.

Lees ook: Gouverneur Theo Bovens maakt debuut als vlogger

Vervolg
De provincie gaat nu nadenken hoe er een vervolg gegeven kan worden aan de vlog-acties van de gouverneur. Want was er voordien het idee dat jongeren wellicht via Facebook benaderd konden worden, nu heeft de provincie via de vlogs van de gouverneur ook kennis gemaakt met bijvoorbeeld Instagram en Snapchat.

Lees ook: Video: Gouverneur Theo Bovens 'stuntelt' als handballer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Deel dit bericht via
Overzicht
1Limburg Facebook Algoritme wijziging
Uitgelicht
1Limburg op Facebook blijven zien

Facebook heeft een algoritme-wijziging aangekondigd. Daardoor kan het zijn dat je minder Facebook-berichten van 1Limburg op je tijdlijn gaat zien. Door een kleine handeling op Facebook te verrichten kun je dit voorkomen. We leggen dit kort uit in een artikel. Klik op de link om naar het artikel te gaan.

Bekijk de instructie
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen