Overslaan en naar de inhoud gaan

Theo Bovens kijkt anders naar Limburgse jeugd na eigen vlogs

Geplaatst opdonderdag 21 september 2017 - 20:31

Het beeld dat gouverneur Theo Bovens had van jongeren is flink bijgesteld, na zijn vlogs over en voor de Limburgse jeugd.

"Ik had een stereotype beeld van gamers of chillers die op de bank zitten, maar mijn beeld van jongeren is veel breder geworden," vertelt Bovens in het L1-programma AvondGasten.

Vlogs
Afgelopen zomer trok Bovens dwars door Limburg om jongeren te ontmoeten. Hij maakte daarvan zijn eigen vlogs.

Lees ook: Gouverneur Theo Bovens maakt debuut als vlogger

Vervolg
De provincie gaat nu nadenken hoe er een vervolg gegeven kan worden aan de vlog-acties van de gouverneur. Want was er voordien het idee dat jongeren wellicht via Facebook benaderd konden worden, nu heeft de provincie via de vlogs van de gouverneur ook kennis gemaakt met bijvoorbeeld Instagram en Snapchat.

Lees ook: Video: Gouverneur Theo Bovens 'stuntelt' als handballer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Deel dit bericht via
Overzicht
1Limburg Facebook Algoritme wijziging
Uitgelicht
1Limburg op Facebook blijven zien

Facebook heeft een algoritme-wijziging aangekondigd. Daardoor kan het zijn dat je minder Facebook-berichten van 1Limburg op je tijdlijn gaat zien. Door een kleine handeling op Facebook te verrichten kun je dit voorkomen. We leggen dit kort uit in een artikel. Klik op de link om naar het artikel te gaan.

Bekijk de instructie
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen