Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Thei en Marij boos om boetes voor gehandicaptenbusjes

Geplaatst opwoensdag 24 januari 2018 - 23:00

Handhavers van de gemeente Sittard-Geleen hebben met drie bekeuringen voor foutparkeren de woede gewekt van zangduo Thei en Marij.

Na een gezellige middag bij het Sjoenkeltreffe, een gezellige middag voor de iets oudere vastelaovesvierder, bij SVV De Flaarisse in Geleen werd het zangduo Thei en Marij woensdag geconfronteerd met de bonnen van parkeerwachters.

Het zangduo schrijft op Facebook dat de Prinsenauto en twee gehandicaptenbusjes bij de Hanehof zonder enige reden een parkeerboete kregen.

Gezond verstand
"We kunnen hier met ons gezond verstand niet bij. Zowel de Prinsenauto en de busjes stonden dusdanig geparkeerd dat niemand, maar dan ook niemand hier hinder van ondervond", zo schrijft het duo. Bovendien hadden de busjes gewoon invalidenkaarten voor het raam liggen.

Misbruik
Het zangduo betreurt de hele situatie en vindt het onverteerbaar dat, hoewel veel vrijwilligers zich inzetten voor het welzijn van bejaarden, de parkeerwachters 'misbruik hebben gemaakt van hun bevoegdheden'.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen