Overslaan en naar de inhoud gaan

Thei en Marij boos om boetes voor gehandicaptenbusjes

Geplaatst opwoensdag 24 januari 2018 - 23:00

Handhavers van de gemeente Sittard-Geleen hebben met drie bekeuringen voor foutparkeren de woede gewekt van zangduo Thei en Marij.

Na een gezellige middag bij het Sjoenkeltreffe, een gezellige middag voor de iets oudere vastelaovesvierder, bij SVV De Flaarisse in Geleen werd het zangduo Thei en Marij woensdag geconfronteerd met de bonnen van parkeerwachters.

Het zangduo schrijft op Facebook dat de Prinsenauto en twee gehandicaptenbusjes bij de Hanehof zonder enige reden een parkeerboete kregen.

Gezond verstand
"We kunnen hier met ons gezond verstand niet bij. Zowel de Prinsenauto en de busjes stonden dusdanig geparkeerd dat niemand, maar dan ook niemand hier hinder van ondervond", zo schrijft het duo. Bovendien hadden de busjes gewoon invalidenkaarten voor het raam liggen.

Misbruik
Het zangduo betreurt de hele situatie en vindt het onverteerbaar dat, hoewel veel vrijwilligers zich inzetten voor het welzijn van bejaarden, de parkeerwachters 'misbruik hebben gemaakt van hun bevoegdheden'.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen